Daniel og Anna K på toppen i Esbjerg

20-01-2018 20:55

Der var dressur i absolut topklasse ved dagens landsstævne hos Esbjerg og Omegns Rideklub, hvor Daniel Bachmann og Anna Kasprzak i den grad viste topform

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zee Me Blue

Fra morgenstunden blev der ved EOR og Tika's B-stævne i dressur for heste redet Prix. St. George. Det blev en klasse med højt niveau, hvor alle placerede red over 70%. Dagens højeste procent og ligeledes vinder af klassen, blev Blue Hors-berideren Daniel Bachmann Andersen på avlshingsten Blue Hors Zee Me Blue e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro (opdr. Stald Ringsbo) som opnåede hele 75,088%. Unge Josefine Hoffmann på velgående Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro (opdr. Stutteri Hønnerup) var dem som kom nærmest Daniel, da de indtog andenpladsen med 71,974%. Nummer tre blev Lone Bang Larsen på Thranegaardens Rostov e. Blue Hors Romanov/Diamond (opdr. Jens Riishede Jensen) med 70,833%, mens Victoria Kuusisto Pedersen på Langkjærgaard's Donna Fetti e.  Blue Hors Don Schufro/World Cup I (opdr. Marianne og Jens Søndergaard) blev nummer fire med 70,395%.

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Quarton (SWB)

I dagens Svær Intermediare var kun seks ekvipager til start og det blev, ikke overraskende, til en sejr for gravide Anna Kasprzak, som har termin om bare lidt over 3 måneder. På hendes unge stjerne Quarton (SWB) e. Quaterback/Blue Hors Don Schufro blev det til en overbevisende sejr med 73,770%, for et ridt hvor Quarton bestemt viser gode takter for fremtiden. Klassens nummer to blev Nanna Berg på Highland e. Blue Hors Hotline (opdr. Ann Simonsen og Erik Mørk Hansen) med 67,976%.

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zepter

Ligesom sidste år, var der proppet med tilskuere i ridehallen under dagens Grand Prix, i år dog med meget bedre plads grundet den nye flotte tribune.  Både Daniel og Anna var "varme" og klar til at kæmpe for endnu en sejr. En stjerne i svøb kan man bestemt kalde Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zack/Wolkentanz II, som viser store kvaliteter for de samlede øvelser, hvilket også blev honoreret i dagens program. Med flere 8-taller for piaf/passage øvelserne, blev det til en sejr for Daniel og Zepter med hele 74,433%. Anna Kasprzak og Rockstar 13 e. Rochwell/Weinberg viser klar forbedring hver gang de kommer til start og det gav dem i dag andenpladsen i klassen med 72,433%. Herefter besatte Lone Bang Larsen både tredje - og fjerdepladsen på Bakkely's Onandt e. Onassis/Michellino (opdr. Preben Hald) og Darwin Toftagergaard e. Blue Hors Romanov/Aquilino (opdr. Jeanine Logan og Svend Roed Larsen) med henholdsvis 71,767% og 69,533%.

Copyright Ridehesten.com

Ved weekendens landsstævne bliver der blandt andet tjekket om den nye regel om næsebånd bliver overholdt. TD'erne stod klar med råd og vejledning og kunne fortælle at alle ekvipager som blev tjekket i dag, bestod med bravour.

Se alle resultaterne HER

Ridehestens fotograf var tilstede under dagens klasser. Se billederne på Ridehesten.com fra på mandag

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen