Danish Christmas Show er lige om hjørnet

25-11-2023 11:47

Annika Knudsen Lorentsen

Om 10 dage starter årets Danish Christmas Show, hvor der traditionen tro er lagt op til et hyggeligt og spændende stævne med mange forskellige klasser på programmet

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Christmas Show er en tilbagevendende begivenhed, og de sidste mange år har Danish Derby Horse Shows inviteret både pony- og hesteryttere indenfor på Vilhelmsborg, hvor de over flere uger afholder julestævner.

Stævnerne afsluttes med det populære Danish Christmas Show, som er et landsstævne i springning for hesteryttere, og hvor der er mange forskellige klasser på programmet. 

Her afholdes der konkurrencer i alt fra LA til S, og stævner byder på flere spændende finaler. Der er flere S-klasser på programmet, blandt andet den 150 cm høje Christmas Show Grand Prix, som afholdes lørdag den 9. december. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Netop lørdag den 9. december er det helt store højdepunkt, for her afholdes der blandt andet også Six Bar-konkurrence og Knock Out springning. Har man ikke mulighed for at komme lørdag den 9., er der heldigvis også mange spændende klasser på programmet de øvrige dage, når Christmas Show 2023 løber af stablen fra den 5.-10. december. 

Rigtig mange ryttere har allerede meldt deres ankomst, men der er fortsat mulighed for at melde. Fristen for tilmelding er den 28. november. 

Se programmet her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen