Danmark til VM i TREC for første gang nogensinde

01-09-2016 10:14

På fredag stiller vi for første gang nogensinde til start ved VM i TREC, og det er Katja Berg på Gamlish Chaday-Delight, Lisa Kjer Andersen på Macimo og Malene Lindberg på Carpe Diem, der skal ride for medaljer til Danmark

Copyright Ridehesten.com

VM afvikles i de smukke omgivelser ved Segovia i Spanien den 1. – 3. september, og vores tre ekvipager konkurrerer både som hold og individuelt.

Spændende mesterskab venter
110 ekvipager fra Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland, England, Irland, Italien, Holland, Portugal, Rusland, Spanien, Schweiz, USA og selvfølgelig Danmark samles i Segovia for at dyste om VM-metal. 44 ekvipager kæmper om medaljerne for ungryttere, mens 66, heriblandt danskerne, rider senior-VM. TREC foregår i tre faser, som starter med POR (Orienteringsridt) fredag og derefter MA (Gangartstest) og PTV (Forhindringsbane) lørdag.

Om TREC
TREC er en udfordrende disciplin for alle ryttere og heste, der nyder en tur i naturen. TREC er en test, hvor samarbejdet mellem hest og rytter kommer på prøve i naturen. Der bydes på ridning i et varieret terræn med naturlige forhindringer og passager. TREC tester og udfordrer, hvad ryttere kan komme ud for ved ridning i naturen. Disciplinen er en test af rytterens og hestens samarbejde i terrænet med stor vægt på rytterens evne til at finde vej og hestens lydighed og erfaring med naturlige forhindringer. Læs mere om TREC.

VM i TREC

Kilde: Dansk Ride Forbund

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen