Dannebrog til tops to gange i Belgien

14-02-2016 08:27

Gustav Christian Jacobsen var i lørdagens første ponyklasse hurtigere end alle andre, som medførte at ekvipagen fik Dannebro til tops for første gang i Belgien denne weekend, hvorefter Mathilde Aborg fulgte trop og efterlignede

Lørdag blev en rigtig god dag for de danske springryttere i Opglabbeek, Belgien. Allerede i dagens første ponyklasse, måtte det danske flag til tops, da danske Gustav Christian Jacobsen på Benjamin 386 indtog førstepladsen i 110-115 cm klassen, hvor ekvipagen red ind over målstregen i tiden 32,22 sekunder, efter en fejlfri tur. 

Det skulle dog vise sig at det ikke var første og sidste gang at Dannebro gik til tops i Belgien, det sørgede Mathilde Aborg nemlig for i dagens sidste klasse, 120-125 cm. for ponyer. På Donlewy Roller var de hurtigere end de 23 andre ekvipager i klassen, ved at ride turen fejlfrit i tiden 59,46 sekunder. Mathilde var dog ikke den eneste placerede i denne klasse, da Laura Baaring Kjærgård indtog femtepladsen, Pernille Dam Christoffersen blev nummer syv og Gustav Christian Jacobsen blev både nummer ni og elleve.

Se resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen