Dansk andenplads i Nations Cup i Drammen

30-08-2020 16:36

Det blev sølv til Danmark i CSIO3* Nations Cup ved Drammen International, hvor Zascha Nygaard Andreasen, Emil Hallundbæk, Martin Knudsen og Andreas Schou sikrede Danmark en delt andenplads med England. Det irske hold trak sig sejrrigt ud af konkurrencen

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med stor tilfredshed i stemmen fortæller landstræner Bo K. Møller fra Norge, at det været en fantastisk dansk holdindsats i Drammen, hvor Zascha Nygaard Andreasen, Emil Hallundbæk, Martin Knudsen og Andreas Schou i eftermiddag sikrede Danmark en delt andenplads i CSIO3* Nations Cup (145 cm).

– Vi har et super hold, og det bestod her i Drammen af tre unge og vores kaptajn, Andreas Schou. Zascha red en fantastisk runde første, og Emil fulgte efter med en super runde med lille fejl. Andreas leverer en flot nulrunde, mens Martin havde et par nedslag, men så leverede drengene virkelig super i anden runde, hvor Zaschas hest ikke er helt stærkt nok til at toppe igen, men så leverede Andreas igen en super super runde med med et uheldigt nedslag, fortæller Bo K. Møller indlevende og tydeligt stolt af sit hold.

– Godt nok er der ikke så mange hold i denne Nations Cup, men det er ene af gode første divisionshold, og for at kunne være med helt i toppen, så skal tingene virkeligt flaske sig, og det har ikke være tilfældigt, for rytterne har også leveret topresultater på de første dage, hvor Andreas var 2'er i Grand Prixen, Zascha 5'er og Konstantin første uplacerede. Vi har Konstantin med som femtemand på holdet, og han kunne også have gået ind på holdet og leveret resultater. Det var virkelig været en super holdindsats fra de fire ryttere og Konstantin og mig på jorden, griner Bo.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Hvor er det godt, vi kan dyrke sport igen. Jeg forsøger at få et hold afsted til Portugal og Spanien i november, hvor nogle af de her ryttere skal med, men vi har også andre super holdryttere, slutter Bo K. Møller på vej til Danmarksfærgen.

Resultat af klassen.

 

 

Læs også

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald