Dansk dobbleltsejr på dressurbanen

12-07-2015 16:34

Britt Carlsen

FALSTERBO - Dagen i dag startede fremragende på dressurbanen, hvor Cathrine Dufour og Anna Zibrandtsen toppede U25 Grand Prix, mens det danske seniorhold sluttede på fjerdepladsen

Dagen startede fremragende på dressurbanen, hvor Anna Sibrandtsen fik revance for sin diskvalifikaiton på Rentino, da hun red sig ind på andenpladsen i U25 Grand Prix med 70,953% Det blev igen til en overbevisende sejr til Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy med 74,119%

Det danske seniorlandshold sluttede på fjerdepladsen i holdkonkurrenen. Vinder blev det svenske hold, som meget ligner det hold, svenskerne vil stille til EM i Aachen. Holland og Tyskland kom ind på hhv. anden og tredjepladsen.
Igen i dag var det den sympatiske venske toprytter Tinne Vilhelmson Silfven som kunne fejre sin fødselsdag med endnu en sejr på Don Auriello med 82,2% i Grand Prix kür. Men, men Patrik Kittel var så tæt på med en herlig, positiv, dansende kür på Deja e. Silvano/Don Schufro og de opnåede 81,25% Det pussige er så, at Dejas datter Diva e. Richfield snuppede sejren i 7-års championatet med Lyndal Oatley i sadlen og 73,333%. I denne klasse blev bedste danske Katrine Kraglund og Swing King e. Sandro Hit på femtepladsen med 69,474% fulgt af Ditte Mikkelsen/Unicorn's Delicius e. BH Don Romantic med 69,386% efterfulgt af Carina Cassøe Krüth og Audrey e. Aljano med 68,421% Der var stor dommeruenighed i denne klasse, og det gik også ud ovar de danske ryttere.
Yderligere to danske heste var at finde på startlisten Jan Brink med avlshingsten Zaladon MI e. Blue Hors Zack, han er endnu lidt urutineret på dette niveau og sluttede på 8. pladsen, den højtsillede og elegante DV-hest Bjergagergaards Indeed e. Hofrat kom med svenske Marie Muntes ind på tredjepladsen i klassen. 
Men tilbage til seniorrytterne, hvor Lisbet Seierskilde og Jonstrupgårdens Raneur opnåede 70,025% i küren desværre lige udenfor placeringsrækken. Andreas Helgstrand og Tørveslettens Stamina var vanskelig for dommerne at bedømme, han fik pladscifre fra 5 til 12, og hånden på hjertet, så var der også noget ureglementeret viften med forbenene fra Staminas side inde i programmet, men mange højdepunkter, med bl.a. flotte sidebevægelser og fejlfrie changementsserier. 

Se samtlige resultater her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen