Dansk guldregn ved Nordisk Mesterskab

29-06-2022 22:08

Christine Krogh Frausing
Skribent

Det blev igen i dag en yderst succesfuld dag for de danske springryttere, da der blev hevet flere medaljer hjem, heriblandt en individuel guldmedalje til Selma Dresler, der konkurrerede blandt kat. 2 ponyerne

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag var sidste dag for de danske springryttere i Flyinge, Sverige, hvor de har konkurreret ved Nordisk Mesterskab de seneste dage. Igen blev det en yderst succesfuld dag, og rytterne kan med stor tilfredsstillelse vende snuden hjemover.

Blandt kat. 2 ponyerne blev det til en flot sejr, og dermed guldmedalje til Selma Dresler, der med Burnbrae Jack red med færrest fejl over alle runderne. De sluttede nemlig på 8 fejl samlet, og med en tid på 33,24 sekunder i omspringningen, var de sikret sejr. 

Emilie Øvelsen lykkes ligeledes med at ride en medalje i hus, da hun med Carnhill Bertas Lad sikrede sig bronzemedaljen.

Blandt kat. 1 ponyerne blev det endnu en gang til to medaljer, da Olivia Dresler og Laura Sargent tog sig af sølv og bronze. Olivia Dresler og Jasmines Holly endte med sølvet, efter en omspringning med en enkelt nedrivning, i tiden 33,23 sekunder. Laura Sargent og Foxtown Elderberry havde den absolut hurtigste tid i omspringningen, desværre fik de to nedrivninger, og det blev derfor til en flot bronzemedalje. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danmark slutter derfor med en samlet bronzemedalje i ponyspringning.

Blandt childrenrytterne blev det til en flot 4. plads til Noah Just Broch og Price Dance individuelt. De sluttede med i alt 8 fejl, og måtte derfor dele 4. pladsen med Emma Tallulah Behn fra Norge. 

Copyright Ridehesten.com
Noah Just Broch. Foto: Privat

Danske medaljer på dressurbanen 
Det danske juniorhold imponerede ligeledes på dressurbanen, da de med en samlet score på 421,340%, tog guldmedaljen, foran Sverige, Norge og Finland, ligesom kat. 2 ponyerne også snuppede guldmedaljen for hold med en score på 214,827%. Blandt ungrytterne blev det til en sølvmedalje, da de imponerede med 426,030%, hvor svenskerne tog guldet, med 429,069%. 

Se resultatliste her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen