Dansk hest mester i Trakehner

22-07-2023 18:05

Annika Knudsen Lorentsen

Både i går og i dag har Anders Sjøbeck Hoeck og den danskavlede hingst Hallifax Lyng vundet ved Trakehner Bundesturnier 2023, og dermed kan de kalde sig mestre for 5-års heste i Trakehner Verband

Copyright Ridehesten.com
Anders Uve Sjøbeck Hoeck med Hallifax Lyng. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anders Sjøbeck Hoeck er i denne weekend til start ved Trakehner Bundesturnier 2023 i Tyskland, hvor han har den 5-årige Hallifax Lyng e. Schwarzgold/ Aston Martin (opdr. Anne Lyngbye Melsen) med.

Den danskavlede trakehner er kåret i Dansk Varmblod, og er allerede far til en del danskregistrerede afkom, og så viser han selv lovende takter i sporten.

Ved stævnet har han sammen med Andreas vundet to klasser og sikret sig sejren i årets mesterskab for 5-års heste. I dag opnåede Hallifax Lyng et 9-tal i både trav og galop, mens hans skridt blev belønnet med et 8-tal. Den samlede score endte på 8,5, og dermed var sejren i hus. I går var scoren endda en smule højere, da ekvipagen med en helhedskarakter på 9 endte på samlet 8,8 i gårsdagens konkurrence. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Både anden- og tredjepladsen gik ligeledes til 5-årige heste både i går og i dag, mens der i konkurrencerne også var en række heste født i 2017 til start. Blandt 6-års hestene er det Salvana‘s Helene e. Helium/Kaiserdom der opnåede titlen som mester. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Se video fra æresrunden nedenfor.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen