Dansk Ride Forbunds Landsfinaler 2017

10-06-2017 12:44

I dagene 24.-25. juni afholdes Landsfinalerne, der er Dansk Ride Forbunds største arrangement og dets flagskib indenfor breddeaktiviteter

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Her er der stor fokus på hold- og klubånd, socialt samvær og det "at have det sjovt". Det er publikumsvenlige aktiviteter, der formidler glæde, entusiasme og sammenhold. I år, hvor Dansk Ride Forbund fejrer 100 års jubilæum, inviteres der til festligt, medrivende show lørdag aften. Der er fri entré.

Det er Vilhelmsborg i Mårslet, Aarhus, der bliver indtaget af bredden, hvor ryttere fra hele landet mødes og sammen skal have en festlig weekend. Der dystes i de mere utraditionelle aktiviteter, der netop kendetegner bredden. De deltagende konkurrerer i Ponygames, Stilstafetspring, Kvadrille, Team Cup Dressur, Pas de Deux, TREC og Heppekorskonkurrence. Fælles for dem alle er, at både ryttere og heste/ponyer skal have det sjovt. Og dette smitter altid af på publikum, som garanteres en oplevelse med plads til både smil og spænding.

Dansk Ride Forbunds 100 års jubilæum sætter i år sit præg på Landsfinalerne. Der forventes et rekordstort antal deltagere af både to- og firebenende. Med de mange deltagere, så vil der hele tiden være aktiviteter på flere af banerne. Samtidigt vil udstillere sørge for, at der også kan købes minder og nyttige ting med hjem fra pladsen.

Alle de deltagende hold har kvalificeret sig til at deltage hjemme i deres eget lokalområde. Der er alle aldersgrupper af ryttere repræsenteret, ligesom der både deltager private heste og elevskole heste. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Til landsfinalerne er der gratis entré og alle er velkomne som tilskuer. Der er rideaktiviteter den 23. og 24. juni i tidsrummet klokken 9-17.

Landsfinalernes store show kan opleves lørdag den 24. juni klokken 19.30 på: Vilhelmsborg, Opvisningshallen, Bedervej 101, 8320 Mårslet.

Fri entré. Showet lørdag aften er åbent for alle og kræver ikke tilmelding, bare mød op i den store opvisningshal til en festlig aften.

Læs mere HER.

Copyright Ridehesten.com

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen