Dansk Ride Forbunds store jubilæumsbog

26-11-2016 09:02

Når Dansk Ride Forbund i 2017 kan fejre 100-års jubilæum, fejres det bl.a. med udgivelsen af en prægtig og imponerende jubilæumsbog. Forudbestiller du bogen i december, sparer du 100 kr. Ønsker du at give bogen som julegave, kan du printe et gavebevis i forbindelse med betalingen

Copyright Ridehesten.com

Med ikke mindre end 440 sider, 25 kapitler og masser af historiske billeder er ”Dansk Ride Forbund gennem 100 år” en vigtig dokumentation både af Dansk Ride Forbunds stolte og spændende historie men også af hestens betydning som transportmiddel, i landbruget, krig og ikke mindst i sporten. Udviklingen beskrives og fortælles i jubilæumsbogen af nogle af de mest indflydelsesrige og erfarne fagfolk, vi har i hesteverdenen – en fortælling, der starter i de militære beredne afdelinger, over ridningens mangeartede discipliner og niveauer, og op til vor tid med fremragende internationale resultater i både sport og avl.

 

Manden bag bogen

Det er æresmedlem af Dansk Ride Forbund og Dansk Varmblod samt mangeårige medlem af Dansk Ride Forbunds hovedbestyrelse den nu 81-årige Bent Neergaard, der er ophavsmand til bogen.

 

Forudbestil og spar

Bogen udkommer i forbindelse med jubilæumsaktiviteterne i april 2017, men kan forudbestilles i webshoppen på Ridehesten.com. Forudbestiller du bogen i december 2016, får du den til kun 395,- kr. Herefter er prisen 495,- kr. Ønsker du at give bogen som julegave, kan du printe et gavebevis i forbindelse med betalingen.

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen