Dansk Sport Ponyavls hingstekåring 2020

02-03-2020 09:42

Ved året hingstekåring hos Dansk Sports Ponyavl har weekenden budt på en flot samling ponyhingste

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

 

I år var fremstillet syv 3 års hingste , hvor af fem hingste fik en 1-årig avlsgodkendelse. Fløjhingsten blev den hollandsk fødte hingst Meedenblik Linfield. Hingsten er netop hjemkommet fra Holland, hvor han blev kåret som  reservefløj. Om denne hingst sagde dommerne bl.a. at hingsten var en charmerende, udtryksfuld og maskulin hingst af særdeles god type med fremragende gangarter, prima galop og særdeles god springning.  

I holdet for 4 års og ældre hingste uden afprøvning blev der fremstillet fire hingste. To opnåede 1-årig avlsgodkendelse og her var fløjen den tyskfødte og kårede Steendieks Dawson City, som dommerne benævnte som en velrejst og maskulin hingst med særdeles god skridt og god galop.  

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I holdet for 4 års og ældre hingste med bestået stationsafprøvning , som hermed kunne færdigkåres, var der fremstillet fire hingste. To blev oprangeret i den springbetonede del, og ligeledes to i den dressurbetonede del. 

Copyright Ridehesten.com

Fløjhingst i den dressurbetonede del blev den tysk registrerede og kårede Standgaards Mangold, om hvem dommerne udtalte, at han var tiltalende og charmerende hingst af særdeles god type, med en særdeles god galop, prima trav og særdeles gode dressuregenskaber, han blev kåret med sølvmedalje og udnævnt til Årets Gangartshingst.

Hos de springbetonede hingste blev den hollandskfødte og kårede New Forest hingst Opbroeks Wicklow kåret som Årets Springhingst , og tilkendt en velfortjent guldmedalje, med flotte 2 x 10 for sin springning. 
Hingsten blev benævnt som en maskulin, storrammet og tiltalende hingst af særdeles god type, med en særdeles god galop og prima springning. Hingsten var tidligere på dagen ligeledes blevet udnævnt til  Årets New Forest Hingst. 

Copyright Ridehesten.com

/Pressemeddelelse 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen