Dansk succes i Oliva

28-01-2023 07:05

Annika Knudsen Lorentsen

Flere danske ryttere er til start ved det internationale stævne i spanske Oliva, og i går blev det til flere placeringer for Søren Pedersen

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen med Tailormade Carem Sandy. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Både Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen, Josephine Christian Jacobsen og Søren Pedersen har opnået placering ved det internationale stævne i Oliva, Spanien denne uge, og i går var en særlig succesfuld dag for Søren Pedersen. 

Han opnåede placering hele fire gange i nogle af de højeste klasser. Han blev blandt andet placeret i 145 cm-klassen med Tailormade Carem Sandy e. London/ Sandro Boy efter en fejlfri runde. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I en 140 cm-klasse tog han syvendepladsen med Tailormade Conita Blue PS e. Conthargos/ Chacco-Blue, mens han blev placeret med både Tailormade Chaloustone e. Chaloubet/ Stakkato (opdr. Tailormade Horses) og Tailormade Cingmara PS e. Ingmar/ Conthargos i en 135 cm-klasse. 

Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen blev i går nr. 3 i en 120 cm-klasse, mens Josephine Christian Jacobsen i torsdags tog en placering i en 125 cm-klasse. Sidstnævnte fylder blot 17 år i år, men har allerede vist sit værd på højt niveau, og i går deltog hun blandt andet i den 145 cm høje Grand Prix-kvalifikation, hvor hun kom igennem med lidt fejl, men en rigtig flot tur. 

Start- og resultatlister. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner