Dansk succes på de udenlandske baner

12-05-2018 06:51

Fredag blev det til flere danske placeringer til de danske springryttere i både Norge og Belgien, mens landsholdet røg ud efter første runde ved Nations Cup i Drammen

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker på Quitha Blue sejrede i Belgien
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den eneste dansker der i disse tage er til start i tyske München er tysk-bosatte Søren Pedersen, som har medbragt fire heste til stævnet. I fredagens CSIYH1* for 7 og 8-års hest red Søren sig ind på tredjepladsen med Tailormade Diarca Ps, blot 0,80 sekunder fra første pladsen. Efterfølgende red Søren Pedersen sig også ind på en syvendeplads i  den CSI3* 150 cm. klasse på Tailormade Sandros S Bella, som er kvalificerende til søndagens højeste klasse, Der Große Preis von Bayern.
Se start - og resultatlister HER

En håndfuld danske springryttere har i denne weekend taget turen til Sentower Park i belgiske Opglabbeek. For Rikke Belinda Barker blev fredagen noget bedre, da hun på Quitha Blue sejrede i den CSI2* 145 klasse i en klasse med hele 83 starter. I 7-års klassen blev det også til en placering som nummer fire for Eva Kramer på Quadrosson Ask.
Se start - og resultatlister HER

Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend har vi danskere til start i Norge i både springning og dressur. For springrytternes vedkommende foregår det ved Drammen Spring Tour, hvor der i går aftes også blev stillet et dansk hold ved Nations Cup. Desværre for de danske ryttere var heldet ikke på deres side, så de sluttede derfor på en 8. plads med samlet 16 fejl og de fik derfor kun lov til at springe første runde.

Gårsdagens bedste danske resultater tilfaldt Martin Dinesen Neergaard på Chaccolino som blev placeret som nummer tre i CSIO3* Small Tour, mens Marie Louise Riisgaard Kemp placerede sig som både nummer to og tre i ponyernes Big Tour med Angaskogs Cooper og Lucky.
Se start - og resultatlister HER

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev