Dansk Varmblod tænker ind i Boxen

10-04-2015 11:35

Dansk Varmblods "Herningudvalg" afholdt torsdag aften det første samlede møde efter Hingstekåringen 2015, og for første gang fandt mødet sted i MCH Messecenter Herning, hvilket gav anledning til en rundvisning i Boxen

Da "Herningudvalget" igår mødtes i MCH Messecenter Herning, var det for at evaluere Dansk Varmblods Hingstekåring 2015, og ved samme lejlighed bød sekretariatschef Casper Cassøe Krüth på en rundvisning i messecentret på de nye områder, som Hingstekåringen 2016 kommer til at tage i brug - herunder naturligvis Boxen.
 
Hingstekåringen bliver hvert år gæstet af ca. 53.000 besøgende og optager det meste af MCH Messecenter Hernings kapacitet, og fra 2016 vil det inkludere den gigantiske hal Boxen. Med inddragelse af Boxen bliver Hingstekåringen tilført nye dimensioner. Publikum kommer tættere på hestene i arenaen, og der er meget større muligheder for at tilgodese alle gæster og aktører inkl. sponsorer og pressen.
 
- Efter gennemgang af det nye Herning både onsdag og torsdag, hvor vi henholdsvis har involveret hjælper-koordinatorerne og Herningudvalget i planerne, går arbejdet nu med at komme videre med alle planer. Begge grupper er meget begejstrede, ligesom vi selv også er det, fortæller Casper Cassøe

- Det nye Herning bliver intet mindre end fantastisk og uden tvivl en fremragende reklame for vores hesteverden, hvor alle muligheder er til stede for at kombinere avl, sport og bredde i en stor fantastisk hestefest, siger sekretariatschefen.

- Opgaven bliver nu at få lavet et program, som er attraktivt i alle aspekter for publikum, gæster, ryttere, avlere og hingsteholdere. Jeg forstiller mig, at udvalgte rytterrepræsentanter og andre hovedaktører inden for sportens verden skal inviteres med til Herning for at se mulighederne og samtidig være med til at brainstorme på de mange muligheder, vi får. Jeg har selvfølgelig en idé til indholdet, men input fra de forskellige aktører vil kun gøre konceptet endnu stærkere, slutter sekretariatschef Casper Cassøe Krüth.

Info

I Herningudvalget er formandskabet, sekretariatet, kåringskommissionen, stævnesekretariatet, koordinatorer, teknisk delegerede, hingteejere og pressen er repræsenteret.
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald