Danskavlet hingst kåret i Redefin

10-12-2022 19:41
Avl

Ved den tyske mecklenburger-hingstekåring af dressurbetonede hingste i Redefin er en DV-registreret hingst blevet kåret. Helgstrand Dressage har fået kåret tre hingste – heraf to præmiehingste

Copyright Ridehesten.com
Den danskavlede hingst Rodriguez. Foto: Verband Mecklenburg

I kollektionen af dressurhingste ved den tyske mecklenburger-hingstekåring i Redefin er den DV-registrerede Rodriguez e. Revolution/ Blue Hors Don Olymbrio/ Flemmingh, der er opdrættet og ejet af Stutteri Thy v/ Helmer Sunesen. Rodriguez har i dag opnået kåring og er en del af auktionskollektionen i morgen.

Kåringens dressurbetonede fløjhingst er avlet af Gestüt Lewitz ved Paul Schockemöhle og er efter hoppen Gesine, som også er mor til bl.a. For Romance I-II og Feinrich. Den er efter den tidligere Helgstrand-hingst Vivino, der er kåret i Dansk Varmblod og siden solgt til Spanien. Gestüt Lewitz ved Paul Schockemöhle er i øvrigt også opdrætter og ejer af præmiehingstene med nr. 38 og 42.

Danske Helgstrand Dressage ejer den smukke præmiehingst med katalognummer 21 og fik ligeledes kåret nr. 20 e. Jameson RS2/ Franklin. Helgstrand Dressage ejer også præmiehingsten med nr. 10, der er en søn af guldmedalje- og Grand Prix-hoppen Queenparks Wendy og er opdrættet af Chateau de Fontaine ved danske Bolette Wandt.

Dressurbetonede præmiehingste:

  1. Kat.nr. 43 e. Vivino/ Sir Donnerhall I - fløjhingst
  2. Kat.nr. 40 e. Viva Gold/ Basic - reservefløjhingst
  3. Kat.nr. 42 e. Vivino/ Morricone I
  4. Kat.nr. 38 e. Vitalis/ De Niro
  5. Kat.nr. 36 e. Toto Jr/ Fürst Wilhelm
  6. Kat.nr. 21 e. Jovian/ Hohenstein
  7. Kat.nr. 10 e. Franklin/ Sezuan

Katalog til hingstekåringen.

Kåringen kan genses på Clipmyhorse.tv.

Katalog til kåring i Redefin.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner