Danske hingste blander sig i Tyskland

30-06-2010 14:08
Avl
Blandt de kvalificerede føl til det tyske følchampionat 2010 kommer der i en jævn strøm flere og flere føl efter danske hingste
Copyright Ridehesten.com
Årets bedste dressurbetonede hoppeføl ved Blue Hors' følchampionat Aalykkes Raffinesse e. BH Romanov/BH Cavan (Foto: Ridehesten.com).

Udtagelserne til det traditionsrige tyske følchampionat i Lienen er på sit højeste og blandt de allerede udtagne føl er flere efter hingste med danske relationer. Populære danske avlshingste som L'Espoir og Tailormade Lancelot har begge et føl udtaget det tyske følchampionat. Det gælder også for elitehingsten Blue Hors Romanov og hans danskavlede søn Skovens Rafæl. Den danskejede hingst Fürstenball, der er stationeret i Tyskland, har allerede to føl på listen af tyske finalister. Også den danskavlede holstenerhingst Diarado har adskillige føl udtaget til finalen. Hjemmesiden med bedømmelsespladserne og angivelse af de udtagne føl bliver løbene opdateret. Udtagelserne løber frem til den 4. juli og selve finalen i følchampionatet finder sted i Lienen den 16.-18. juli 2010.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing