Danske militaryresultater i Sverige

31-05-2016 14:56

I den netop sidste weekend her i maj måned var der militarystævne i Dagstorp i Sverige, hvor flere danske ryttere havde god succes

Det blev i weekenden til gode resultater på svensk jord da flere danske militaryryttere havde taget turen til Dagstorp i Sverige, for at prøve kræfter med de svenske faciliteter. Her blev det til flere placeringer, blandt andet blev Tobias Jørgense med Bon Cheval i H90 placeret som nummer 2 og med hesten Enghøjs Pia blev han placeret som nummer 3. I H100 afdeling 1 blev Emma Marie Hansen med Ejstrupbækgaards Lajos placeret som nummer 5, og i anden afdeling af H100 blev vinderen Vicky Mathiesen med Dejo.

I CNC1* blev det til en flot fjerdeplads for Simone Bøgelund med Xabadou, skarpt efterfulgt af femtepladsen der gik til Diana Kramer med Lukra, sjettepladsen gik til Vagn Jepsen med Rankegaards Beloki. Placeret yderligere var på en niendeplads Vivan Ryslinge med Coco-Candie Vision, og som nummer 11 Tine Lyders Larsen med Toftegårds Danish Delight samt ind som nummer 12 Nanna Ellefsen med Especially T.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen