Danske sejre på stribe i Kristiansand

11-05-2018 13:06

Camilla Tiefensee Schrøder

Ind til videre har der været danske sejre i alle dressurklasser ved NM i Kristiansand i dag – både junior, pony og youngriders er kommet helt til tops

Copyright Ridehesten.com
Gørklintgårds Quater Boy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det startede godt for de danske dressurryttere i Kristiansand i går, og i dag (fredag) fortsætter de den flotte stil.

Nanna Skodborg Merrald har redet sig til endnu en sejr, denne gang i Intermediaire I på Gørklintgårds Quater Boy e. Quaterback/Blue Hors Don Schufro. Hun opnåede 72.265 % i klassen, hvor top tre var domineret af Dannebrog.

Flot debut til Heilie's Danciera
På en flot andenplads med 71.294% kom Carina Cassøe Krüth på den kun 7 år gamle DV-hoppe Heilie's Danciera e. Fürstenball/De Niro. Hoppen, som vandt DRF's 6 års-championat for ungheste på Blue Hors i efteråret, har dermed haft en succesfuld international debut ved dette stævne, hvor det også blev til en tredjeplads i torsdagens Prix St. Georges.
Den tredje dansker i toppen af dagens Intermediaire I var Allan Skov som red sig til 70.441 % på Midtgaardens Showhit e. Sunset Hit.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Pony- junior- og ungryttere til tops
I CDIY youngriderklassen var der tre danskere i top fem, og vinderen blev Malene Aborg på Quantico Nexen e. Quaterback, som scorede 71.422 %.
I CDIJ Juniorklassen var det Maria Mejlgaard Jensen, der snuppede sejren på Uno IV e. Olivi/Nooitgedacht med 69.461%, og blandt ponyrytterne var det Silke Andersen, der leverede den bedste præstation i feltet med Nyholts Dundee. Hun fik scoren 72.297 %. Endnu en dansk ponyrytter kom over 70 % i samme klasse, og det var Amalia Skjold med Castenrayseweg's Evita Wne, som kom på andenpladsen.

Der er meget mere dressur på programmet i dag. U25-dressurrytterne, herunder Nanna Merrald og Quantico, skal ride Intermediaire II, og for seniorrytterne gælder det CDI3* Grand Prix.

Se start- og resultatlisterne.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen