Danske springryttere med topniveau

24-03-2024 11:42

I denne weekend er flere danske springryttere at finde øverst på resultatlisterne til forskellige internationale stævner rundt om i Europa. Tina Lund hev blandt andet en placering hjem i den 3-stjernede klasse i St. Tropez-Gassin i Frankrig

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund og Phoenix van de Kleinheide. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

En stor flok danske springryttere er denne weekend til start i internationale stævner rundt om i Europa, og det har ført til flere topplaceringer. 

De to danske springryttere Tina Lund og Emil Hallundbæk er blandt andet til start i Frankrig til det internationale stævne i St. Tropez - Gassin. Her red Tina Lund sig i går til en placering som nr. 5 i den 3-stjernede 145 cm-klasse. 

Denne placering opnåede hun med to fejlfrie runder på Phoenix van de Kleinheide e. Thunder van de Zuuthoeve/ Clinton.

Se video af Tina Lunds ridt her: 

Klassens resultat.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Karoline Sloth og Billy Bud atter i top
Lidt længere syd på i Oliva Spanien blev det i går også til et nyt topresultat for Karoline Sloth Kjær. Her sørgede Karoline for endnu en placering, da hun atter præsterede i top med den 11-årige vallak Billy Bud e. Cevin Z/ Vechta. Parret var til start i den 3-stjernede 140 cm klasse, hvor der var 71 deltagere på startlisten. 

For tredje gang i denne uge tog Karoline og Billy Bud placeringen som nr. 2 i klassen, og det med endnu et fejlfrit ridt og en hurtig tid på 39,48 sekunder. 

Klassens resultat. 

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og Billy Bud. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Også i det tyske Riesenbeck har Michael Aabo, Jennifer Foghog Kamilla Ladefoged Rasmussen allerede leveret præstationer, der har placeret dem i toppen af feltet.

I dagens første klasse i går tog Kamilla Ladefoged Rasmussen sejren i unghesteklassen for 6- og 7-årige heste sammen med den 7-årige Rassall Van'T Zorgvliet e. Casall/ Heartbreaker. Med et fejlfrit ridt og en tid på 62,38 sekunder blev det klassens hurtigste ridt og dermed til en placering i front. 

Senere på dagen tog Søren Pedersen en placering i den 2-stjernede 140 cm klasse på Tailormade Cassallorette Ps e. Casallco/ Contendros 2. Parret blev nr. 5 i klassen med 80 startende ekvipager. 

Start- og resultatlister for Riesenbeck.  

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner