Dansker rider sidste ridt med høj hat i USA

12-12-2020 10:13

Annika Knudsen Lorentsen

I går red Lars Petersen og Svalegaards De Lux ved det internationale stævne i Wellington, hvor Lars, som den sidste rytter, bar høj hat ved et internationalt stævne, inden det fra januar ikke længere er tilladt

Copyright Ridehesten.com
Lars Petersen og Willano ved DM på Broholm i 2014. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dressage-news.com beretter, at den danske OL-rytter, Lars Petersen, som nu rider under det amerikanske flag i går bar høj hat som den sidste ved et internationalt stævne. 

Det gjorde han i den 3* Grand Prix på Svalegaards De Luxe, og passende til situationen trak ekvipagen sig under sit ridt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lars er bosat i Wellington, og i går blev han altså den sidste rytter til at ride med den traditionelle høje dressurhat, for fra januar vil det ikke længere være tilladt. 

Første gang Lars bar en høj hat ved stævne, var som juniorrytter ved et stævne i Norge, som 17 årig. I ført høj hat repræsenterede han desuden Danmark ved OL i 1996, ligesom han deltog ved WEG i både 1994, 1998, 2002 og 2014 iført høj hat. 

Lars Petersen flyttede tilbage i 2002 til USA, hvor han sammen med sin amerikanske hustru, Melissa Taylor, driver dressurstalden Legacy Farms.

Copyright Ridehesten.com
Lars Petersen ved Equitour 2019. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald