Danskerne starter godt ud internationalt

18-02-2021 09:34

Annika Knudsen Lorentsen

Igen i denne uge er mange danske springryttere afsted til internationale stævner rundt omkring i verden, og allerede i går blev det til flere flotte placeringer for rytterne

Copyright Ridehesten.com
Jennifer Pedersen og Diavoltan. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I portugisiske Vilamoura lykkedes det Martin Dinesen Neergaard at ride en fornem 5. plads hjem i 6-års finalen med Perle van het Napoleonhof e. Thunder van de Zuuthoeve. I alt var 43 deltagere til start i klassen, og med et flot fejlfrit ridt i både hovedrunde og omspringning sikrede ekvipagen sig en topplacering. 

Kasper H. Hansen havde også succes i Portugal, hvor han i 7-års finalen sikrede sig en flot 6. plads med DV-hingsten Katrinelund Satisfaction e. Sandro's Adel/Crelido (opdr. Ib Kirk). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I spanske Vejer de la Frontera red Rikke Haastrup endnu en topplacering hjem på den bare 5-årige Dansk Varmblod, Early F e. Eldorado van de Zeshoek/Ustinov (opdr. Helle Foged), parret blev placeret som nr. 3. 

I belgiske Lier var det ikke kun unghestene der var i aktion, for her red Jennifer Pedersen en flot 7. plads hjem i 140 cm-klassen med den 9-årige Diavoltan OLD e. Diarado/Acord II, efter en flot fejlfri runde. 

Se start- og resultatlister fra de internationale stævner her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen