Danskerne stormer frem i Hagen

11-06-2016 07:59

Der er ingen tvivl om at de danske ryttere ved Future Champions i Hagen i denne weekend er helt med på beatet, i går var der flere danske placeringer for dressurrytterne

Copyright Ridehesten.com

Dressurrytter Celine Rørbæk Silfen med Romio Højris e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro sikrede sig en flot andenplads i gårsdagens individuelle juniorklasse, her fik ekvipagen en flot procent på 73,070, hvilket var væsentligt mere end den tyske tredjeplads. I samme klasse blev Karoline Rohmann med Noosa Melody e. Blue Hors Don Romantic/Schwadroneur placeret som nummer fire, blot få point efter tredjepladsen med en procentscore på 10,702.

To danske ungryttere havde også succes med deres individuelle ungrytterklasse i går. Det blev nemlig til en fjerdeplads for Alexandra Sørensen med Camiro Mandoe e. Blue Hors Future Cup/Alfarvad Champion, ekvipagen fik 69,474%. Lige efter på en femteplads kom Maja Andreasen med Kano e. De Noir/Lebensmann, der sikrede sig en procentscore på 67,456.

Gårsdagens individuelle juniorklasse var præget af tysk dominans, men en enkelt dansker sneg sig med til præmieoverrækkelsen, da Victoria Kuusisto Pedersen formåede at placere sig som nummer seks med Langkjærgaard’s Donna Fetti e. Blue Hors Don Schufro/World Cup I – de fik en flot procentscore på 70,088.

Se alle resultater her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen