Debut med topplacering i 150 cm-finale (video)

13-06-2021 12:37

Annika Knudsen Lorentsen

Camilla Ernst var den eneste kvinde, og eneste dansker, der fik plads i dagens omspringning i Medium Tour-finalen ved Equitour-stævnet i Uggerhalne, efter hun i dag leverede et fremragende ridt i sadlen på Fiona Ask, som skulle gå 150 cm for første gang. Ekvipagen sluttede på en flot femteplads

Copyright Ridehesten.com
Camilla Ernst og Fiona Ask. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Seks forskellige nationer fik en plads i dagens omspringning i CEGO Medium Tour-finalen i dag, hvor det ligeldes var seks ekvipager, der skulle dyste om sejren. 

Én enkelt ud af de 10 danskere, der var til start i klassen, var blandt disse omspringningsekvipager. Her var det nemlig Camilla Ernst, der i hovedrunden havde leveret et formidabelt fejlfrit ridt på den velspringende Fiona Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Carthago Z. 

I omspringningen mødte Camilla hård konkurrence fra dygtige mænd fra henholdsvis Tyskland, Belgien, Holland, Irland og Japan, og da der faldt en enkelt bom undervejs, endte Camilla på en femteplads, som må siges at være en utrolig flot debut i 150 cm for hoppen Fiona Ask. 

– Jeg er rigtig godt tilfreds med vores femteplads i dag, Fiona gjorde det rigtig godt, og jeg havde en god følelse rundt på banen, fortæller Camilla blandt andet efter dagens klasse. Se hele interviewet med Camilla i videoen nedenfor. 

Sejren i klassen gik til tyske Andre Thieme, som i sadlen på Contadur leverede et fremragende ridt i både hovedrunde og omspringning, og da tiden også var lynhurtig, var der ingen af de andre omspringningsekvipager, der kunne slå den erfarne tyske rytter. 

Copyright Ridehesten.com
Andre Thieme og Contadur. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Andenpladsen i klassen gik til endnu en erfaren mand, for her blev det nemlig hollandske Jur Vrieling og Etoulou VDL. Tredjepladsen gik til 21-årige irske Michael Pender, som med HHS Fast Forward leverede omspringningens hurtigste tid. På grund af et nedslag undervejs, måtte ekvipagen dog nøjes med tredjepladsen. 

Fjerdepladsen blev vundet af japanske Mike Kawai, som ligeledes red superhurtigt, men også fik et nedslag undervejs.

Copyright Ridehesten.com
Jur Vrieling og Etoulon VDL. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen