Dejlig sol over de dygtige ungheste i Billund

30-05-2021 20:14

Kristine Bojsen

I dag afholdte Billund Sportsrideklub PAVO og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste i både springning og dressur. De unge heste viste flot figur, på trods af den bagende sol

Copyright Ridehesten.com
Tophøjs Diadora e. Hesselhøj Donkey Boy/Blue Hors Don Romantic og Eric Guardia Martinez. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens startede ud med 5-års klassen, der vundet af den brune hoppe, Tophøjs Diadora e. Hesselhøj Donkey Boy/Blue Hors Don Romantic (opdr. Anette Nilausen og Niels-Jørgen Johansen), flot fremvist af Eric Guardia Martinez. Et af de helt store højdepunkter, var hoppens trav og ridelighed, som blev belønnet med 9,5 og 9. De endte med en samlet score på 87%.

Placeret som nummer to, blev Blue Hors Zackorado e. Blue Hors Zack/Florencio (opdr. Paul Rode), med rytteren Cristian Tudela Ruiz. Med en trav karakter på 9,1 endte de med en samlet score på 84,4%
Emma Ahlberg red Furstepoppel (SWB) e. Total Hope/Sohn Der Sonne (opdr. Anita og Per-Erik Månesson), ind på en tredjeplads med 82,4%.

Copyright Ridehesten.com
Tophøjs Diadora og Eric Guardia Martinez. Cristian Tudela Ruiz og Emma Ahlberg. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Dagens 5-års kvalifikation blev vundet af Mette Sejbjerg Jensen og Suarez e. Sezuan, med blandt anden 9 for både galop og kapacitet, endte de med at få en samlet score på 89%. Som nummer to, kun 0,4% fra førstepladsen, blev Silje Bakken og hendes sorte hoppe placeret. Belønnet med 9 for både skridt, galop og kapacitet, endte de med et samlet resultat på 88,6%.

Dagens sidste championatsklasse, var en kvalifikationsklasse for 7-års hestene. Her stak Marianne Helgstrand og Elverhøjs Raccolto e. Sezuan/Sandro Hit (Opdr. Berith Nielsen) af fra de andre, og fik en suveræn førsteplads. Med 9 for både traven og kapaciteten fik de en gangartsscore på 86,4%, en programscore på 75,781% og en samlet score på 81,091%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Placeret som nummer to blev Tania M. Joensen og Elliott Julianelyst e. Erlando/Blue Hors Romanov. De fik en flot gangartsscore på 81,4%, en programscore på 69,844% og derved et samlet resultat på 75,662%.

På springbanen blev 4-års kvalifikationsklassen vundet af Karen Møller Rohde og Fi Fi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask), med en score på 8.8.

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde og Fi Fi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask), og representant fra PAVO Morten Dueholm Larsen Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

5-års kvalifikationsklassen blev vundet af Lone Marie Øglend og Luiken VDL e. Dallas VDL

6-års kvalifikationsklassen blev delt mellem Gitte Dahl og Calgrafi DWB e. Bøgegården's Grad's Stakkato/Cajus, og Camilla Vincents og Glen Scotia Z e. Gem of India/Landos (Opdr. Dr. Rowold)

Ridehestens fotograf har været til stede under stævnet i Billund, både lørdag og søndag. Billederne vil være online i starten af næste uge.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen