Deltagerlister til championatsfinalerne

04-10-2019 11:47

I næste uge gælder det finalerne for Danmarks bedste ungheste i PAVO og DRF’s Championatsfinaler i dressur og springning, hvor knap et par hundrede ungheste sættes i stævne på Blue Hors i Randbøl. Nu findes deltagerlisterne online, og der er meldt ud om spændende kommentering på Zibrasport

Copyright Ridehesten.com
Sidste år red Daniel Bachmann Andersen selv ved championatsfinalerne på Blue Hors, men i år sidder han ved mikrofonen og kommenterer Zibrasports streaming.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Avl og sport mødes i PAVO og DRF’s Championatsfinaler for unge heste i dressur og springning den 10.-13. oktober 2019 på Blue Hors. 98 dressurheste og 91 springheste dyster torsdag og fredag om en plads i weekendens spændende finaler.

Blue Hors’ toprytter Daniel Bachmann Andersen vil kommentere alle dressurklasserne på Zibrasports live streaming, og det vil man også have mulighed for at høre fra sin plads i hallen på Blue Hors, hvis man bare har en telefon og et headset. Zibrasport meddeler, at de arbejder på at få flere kompetente speakere ind til både dressur og springning.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Startlisterne afslører mange spændende ekvipager, og også flere ekvipager, der ikke oprindelige var kvalificeret, men er rykket op på grund af frafald. I både dressur- og springklasserne er der vindere og topplacerede finalister fra sidste års championatsfinaler og fra UVM i Ermelo og på Zangersheide, og ligeledes finder man på deltagerlisterne mange kårede hingste og højtkårede medaljehopper. Der er lagt op til fire meget spændende dage hos Blue Hors.

Billetsalg til arrangementet.    –    Deltagerlister til stævnet.

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner