Den første ECCO Cup-finale er afgjort

01-12-2019 10:39

Britt Carlsen

De alle bedste unge dressurryttere er samlet på Blue Hors til de præstigefyldte ECCO Cup finaler for pony-, junior-, ung- og U25-ryttere – finalen for kat. I er afgjort

Over for foråret og sommeren har dressurrytterne redet ECCO Cup, for bl.a. at få adgang til årets finaler, som for første gang afvikles på Blue Hors. 
Det var ponyrytterne, som her til morgen åbnede finalerne for kat. I. Der var tæt kamp om topplaceringerne mellem de bedste hjemlige ponyryttere, som i sommer vandt EM-guld for hold. Nathalie Thomassen kom til kürfinalen med et spinkelt forspring efter lørdagens første afdeling. Men afstanden mellem toprytterne var minimal, så alt var åbent til morgnens kür. Her trak Liva Addy Guldager Nielsen og D'Artagnan fra konkurrenterne med en smuk kür vurderet til 76,125% af dommerne, og det skulle vise sig at blive finales bedste resultat. Nathalie Thomassen og Lykkehøjs Dream of Dornik fik 74,542% og sluttede på tredjepladsen efter Caroline S-. Jørgensen og Dr. Doolittle (75,083%). Desværre for Caroline var hun ikke med helt fremme i første afdeling, og derfor fik hun ikke en topplacering i det samlede resultat. 

Copyright Ridehesten.com
Den samlede andenplads gik til Nathalie Thomassen og Dream of Dornik. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I det samlede resultat blev det Liva Addy Guldager Nielsen og D'Artagnan som sikrede sig den præstigefyldte sejr i årets ECCO Cup Finale for kat. I, foran Nathalie Thomassen og med Nadja Junker Larsen og Bossa Nova Bitsch på tredjepladsen.

Heldigvis for de mulige resultater i den kommende sæson, så er der ingen af de seks topplacerede i årets ECCO Cup Finale for kat. I, som falder for aldersgrænsen ved årsskiftet. 

Se resultaterne HER 

Copyright Ridehesten.com
På en samlet tredjeplads: Nadja Junker Larsen og Bossa Nova Bitsch. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Ridehesten er tilstede ved ECCO Cup finalerne på Blue Hors, så der vil komme resultater, og fotos på sitet i dagens løb. Og først i ugen vil billederne fra finalen være at finde i fotodatabasen.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald