Det er bare så fedt!

10-10-2018 07:28

Ved dette års UVM på Zangersheide opnåede Chinett Ask med berider Maria Bjørnkjær i sadlen en flot sjetteplads - det var stort fortæller Maria i det nye nummer af Ridehesten

Copyright Ridehesten.com
Maria Bjørnkjær Asferg og Chinett Ask fotograferet på Zangersheide – parret pryder denne måneds forside

– Jeg må have set noget hvid ud i hovedet, hold fast det er noget af en kulisse. Der er så mange mennesker, og det er så stort, det er bare så fedt! Berider Maria Bjørnkjær Asferg, 27 år, opnåede en sjetteplads i finalen ved UVM på Zangersheide med Chinett Ask e. Ci Ci Senjor Ask, og hun næsten boblede over af glæde efter deres topplacering.

På bryllupsrejse ved UVM
Maria var på bryllupsrejse ved UVM sammen med Chinett Ask og sin mand Bjarke Asferg. Maria, der tidligere hed Bennedsgaard, har nu skiftet navn til Asferg, og hun fik en ekstra bryllupsgave, da Chinett Ask var dobbelt nul i kvalifikationen.

Sidste år var Maria med Søren til UVM for at hjælpe med hestene og få en oplevelse af stævnepladsen og konkurrencen. Dengang sagde Søren: – Til næste år rider du Chinett her, Maria! Og det kom til at holde stik. – Vi har lagt en plan, og fulgt den, fortæller Maria, der er meget begejstret for hoppen. – Hun er så skarp og er altid fuldstændig koncentreret. Hun vil gøre alt for at gøre sit bedste. Hun har bare noget ekstra, hun er bare en kammerat, fastslår Maria med bestemthed.

Læs det spændende portræt af Maria i månedens nummer af magasinet Ridehesten hvor hun med Chinett også pryder forsiden.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen