Det er min første Grand Prix-sejr!

21-05-2016 21:04

I dagens sidste klasse ved Odense Horse Festival blev det til en dansk sejr for Pernille Tribler i CSI1* Grand Prix

- Det er simpelthen så fedt, det er den fedeste følelse, jeg har inden i lige nu! Fortæller en jublende glad Pernille Tribler om sit netop overståede ridt med Alfina e. All Inn/Jasper. Parret formåede i dag at ride helt fantastisk i dagens CSI1* Grand Prix. Først kom de fejlfrit igennem hovedrunden i en lynhurtig tid på 76,15 sek., hvorefter de kastede sig ud i en hæsblæsende omspringning, hvor Pernille og Alfina fik sat alle konkurrenterne med en lynhurtig tid på 28,51 sek.

- Det er min første sejr i Grand Prix, så jeg er simpelthen så glad, fortæller Pernille begejstret lige inden hun skal ind på banen for at ride æresrunde, hun tilføjer: - Alfina var simpelthen så godt med mig i dagens klasse, og var virkelig helt fantastisk!

For Pernille var det den sidste runde ved dette års Odense Horse Festival, så nu pakker hun hestene sammen og takker af for denne gang.

Yderligere blev det australske Phillip Lever med Cardino du Seigneur e. Cardento/Heartbreaker der blev placeret som nummer to, og på tredjepladsen kom endnu en dansker der klarede den igennem til omspringningen, hvor kun fem danskere var med, det blev Jesper Meyenburg med Womanizer e. Colman/Contender, der klarede omspringningen i tiden 28,94 sek.

Se hele resultatet for klassen her

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen