Det høje niveau fortsætter ved World Cup-stævne

15-10-2020 21:22

Kristine Bjørg Frank Bojsen

Rytterne leverede også i dag et højt niveau ved de tre internationale springklasser, Ridehesten CSI2* Small Tour, Kingsland CSI2* Medium Tour og AGRIA CSI2* Big Tour til World Cup-stævnet på Vilhelmsborg 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mere succes til familien Dresler
Efter Olivia Dreslers lynhurtige vindertur i går ved World Cup-stævnet på Vilhelsmborg, var det storesøster Nikoline Dreslers tur til at få førstepladsen ved Ridehesten CSI2* Small Tour, med hesten Cascada 33. Oliva Dresler og Bull's Cabachino måtte se sig tilfreds med en flot fjerdeplads i stedet. Daniel Hald Cassøe leverede igen i dag en hurtig nulrunde og blev placeret som nummer to med hesten Heart of Wild Z . Clara Roesgaard Kristensen og Ak's Cavalina red sig til tredjepladsen og Mikkel Laursen og Cordoba blev nummer fem. 

Irsk sejr ved Kingsland CSI2* Medium Tour
Som den første rytter på bane red Shane Carey og Ringwood Cassero en lynhurtig og fejlfri runde, og placerede sig som nummer et gennem hele klassen. Hans Ley og Kong's Alli blev nummer to med en fejlfri tid på 31.01 sekunder. Karen Møller Rohde og Valerie Ask blev nummer tre, med en tid på 32.24 sekunder.

Den tyske rytter Janine Rijkens blev nummer fire, og Søren Møller Rohde blev nummer fem. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Overbevisende sejr til Mathias Nørheden Johansen 
Ved AGRIA CSI2* Big Tour red Mathias Nørheden Johansen med hesten Contonio en lynhurtig omspringning med tiden 29.06 og indtog derved førstepladsen. Nummer to blev Christine Thirup Christensen og Vedric med en tid på 30.21 sekunder. Lige i hælene på Christine, red Karen Møller Rohde sig til endnu en placering, med tiden 30.25 sekunder. 

Den svenske rytter Emma Emanuelsson red sig til både en fjerde- og en sjetteplads på hendes to heste. Rikke Haastrup red sig også til to placeringer, en femteplads og en ottendeplads. 

De 40 bedste ryttere fra klassen er kvalificerede til CSI2* Stutteri ASK Grand Prix, som afvikles i morgen. 
Se dagens resultater HER

 

Ridehestens fotograf har været til stede hele dagen og billederne vil være at finde på hjemmesiden snart.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen