Det sker i Aachen i dag torsdag

30-06-2022 07:01

CHIO Aachen: Klokken 09.30 begynder dagens Nations Cup, der med over 35 ekvipager varer over seks timer. Derefter kender vi det foreløbige resultat af Nations Cuppen, inden det hele afgøres på lørdag

Copyright Ridehesten.com
Deutsche Bank Stadium. Foto: CHIO Aachen/Michael Strauch

Hvis man alligevel går og keder sig lidt på en hel normal torsdag, så er der hjælp at hente. I dag skal der nemlig rides Nations Cup i Aachen, og det foregår i Grand Prix, hvor der er 36 ekvipager til start, blandt andet de fire danske ryttere.

Klokken 09.30 starter holdkonkurrencen, som først afgøres på lørdag ved, at holdenes tre bedste resultater i Grand Prix-klassen og ligeså i lørdagens Grand Prix Speciale lægges sammen. Det betyder, at alle ekvipager skal ride både Grand Prix og Grand Prix Special, og de 15 bedste i Special skal på søndag ride kür.

Starttiderne for de danske ekvipager er:

10.06 - Nanna Skodborg Merrald / Atterupgaards Orthilia
11.36 - Daniel Bachmann Andersen / Marshall-Bell
14.06 - Carina Cassøe Krüth / Heiline’s Danciera
15.45 - Cathrine Laudrup-Dufour / Vamos Amigos

Startlisten til Nations Cup.

Stævnet start - og resultatlister. 

Fakta
Livestream på ClipMyHorse

Hele stævnet livestreames via ClipMyHorse HER. Det er muligt at se livestream gratis via en computer hvis man ikke åbner videoen i fuld skærm, men blot beholder den i almindelig/lille størrelse. Det kan IKKE ses gratis på tablet eller telefon, kun via computer.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing