DM hos Absolute Horses uden værterne selv

15-07-2021 10:12

Annika Knudsen Lorentsen

Arrangørerne bag DM hos Absolute Horses glæder sig til endnu engang at tage imod de mange dygtige danske ekvipager, der skal dyste om medaljer i de forskellige aldersgrupper, men på grund af OL-deltagelse, vil hverken Andreas eller Christian Schou være tilstede under DM-stævnet, på deres ridecenter på Tågerup

Copyright Ridehesten.com
Banen hos Absolute Horses. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når Absolute Horses slår dørene op til deres DM-stævne i starten af august, så kan vi se frem til at overvære DM for senior, samt Agria DRF-Mesterskab for junior, ungrytter, og som noget nyt i år, også for U25. 

Der afvikles mesterskabsklasser både torsdag, fredag, lørdag og søndag, og da publikum er inviteret, er der lagt op til nogle spændende dage med ridning på højt niveau. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi glæder os utroligt meget til endelig at mærke stemningen, med publikum tilbage på tilskuerrækkerne, fortæller eventkoordinator Thea Glitrup, som understreger, at man selvfølgelig skal overholde almindelig god corona-skik og medbringe coronapas.

Copyright Ridehesten.com
Mange tilskuere er mødt op ved tidligere DM-stævner hos Absolute Horses. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Da DM-stævnet afholdes samtidig med, at der afvikles springning ved OL i Tokyo, vil dette års stævne blive uden værterne. Det er 11. gang, at DM-stævnet afholdet på anlægget på Tågerup, men første gang, at værterne selv, ikke har mulighed for at komme. Det skyldes, at Andreas Schou er udtaget til at repræsentere OL, og derfor vil hans sammen med sin bror Christian Schou, som også driver Absolute Horses, være i Japan under stævnet. 

– Vi har heldigvis et godt team til at klare det, forklarer Andreas Schou, som henviser til at både Bo Kristoffersen og Lars Nørgaard Pedersen er en del af teamet hos Absolute Horses, ligesom der ligeledes er mange hjælpere, samt eventkoordinationer Thea Glitrup, der har været med til at afvikle stævnet i årevis. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas og Christian Schou ved Nations Cup i Uggerhalne 2021. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen