Zascha Nygaard placeret i CSI5* 150 cm

04-02-2024 13:05

Zascha Nygaard Lill er denne weekend til start ved det 5-stjernede stævne i Bordeaux i Frankrig, hvor hun starter Stanley og Conterno-Blue PS, som hun for nyligt har overtaget tøjlerne på fra Andreas Schou. I dag blev det til en placering i topti for Zascha og Stanley

Copyright Ridehesten.com
Zascha Nygaard Lill og Stanley. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som den eneste danske springrytter er Zascha Nygaard Lill denne weekend taget til Bordeaux i Frankrig for at starte det 5-stjernede World Cup-stævne. Med sig har hun hestene Stanley e. Stakkato/ Calido I og Conterno-Blue PS e. Veyron/ Chacco-Blue, som der indtil for nyligt har været redet af Andreas Schou

Her til formiddag red Zascha og Stanley sig til en placering som nr. 6 i den 5-stjernede klasse med en forhindringshøjde på 150 cm. Klassen var en 'accumulator jumping competition' med joker, og derfor indsamlede rytterne point ved at springe forhindringer af forskellige sværhedsgrader.

Her opnåede Zascha og Stanley 65 point, som også vinderen af klassen gjorde. De sluttede på tiden 49,63 sekunder, hvilket indbragte dem sjettepladsen i klassen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I går var hun også til start på Conterno-Blue PS, som hun havde sin World Cup-debut med. Det blev dog desværre til en eliminering i klassen. I slutningen af december var Zascha også til start på Conterno-Blue ved det internationale stævne i Frankfurt i Tyskland, hvor de opnåede en placering som nr. 10 i den 4-stjernede 145 cm-klasse. 

Forud for Zascha og Conterno-Blues makkerskab har Andreas Schou har gjort karriere med den 10-årige vallak. Andreas har redet hesten siden den var 5 år, og senest blev det til en sejr på hjemmebane ved World Cup-stævnet i Herning i oktober, hvor de red den 1-stjernede Grand Prix. 

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Conterno-Blue PS. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen