Rikke Barker i top tre i CSI5* i Doha

27-01-2024 10:27

Rikke Belinda Barker er forsat at finde på startlisterne til Doha Tour 2024, og i går tilføjede hun endnu et topresultat til samlingen 

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker her med Tabalou Ps. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Rikke Belina Barker, der i øjeblikket holder til i Doha, Qatar, forsætter stimen med gode resultater til start i det internationale stævne Doha Tour 2024  Al Shaqab Equestrian Centre i Doha. 

I går aftes var Rikke til start med Icloud e. Calmando/ Clearway i den 5-stjernede 150 cm-klasse. Det lykkedes parret at ride sig sikkert og fejlfrit igennem begge runder. Med tiden 42,79 sekunder i omspringningen blev det dermed til en tredjeplads for Rikke og Icloud, som hun allerede har opnået flere placeringer med i de 4-stjernede klasser til Doha Tour. 

Rikke brugte slutningen af året 2023 i Mexico, hvor hun trænede og konkurrerede Icloud, Tabalou PS e. Taloubet Z/ Balou du Rouet og Pico Hcc e. Clarimo/ Quintero (opdr. Hans-Christian Christiansen).

I Mexico opnåede hun også en sejr i  i den prestigefyldte 5-stjernede Grand Prix i Monterrey med Tabalou Ps. Med sig i Doha har hun ligeledes de tre heste, som også er at finde på startlisterne denne weekend. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Se Rikkes ridt på Icloud her: 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen