DM i fire dage

01-06-2016 08:21

Britt Carlsen

I morgen afvikles den første afdeling af Dansk Ride Forbunds mesterskab for U21 ryttere hos Aboslut Horses i Sommersted ved Kolding, de følgende dage bliver der sprunget om mesterskabet for seniorer, U18 og U21

Copyright Ridehesten.com

Det er i år sjette gang i træk, at Christian og Andreas Schou kan invitere til DM-stævne på deres flotte ridecenter i Sommersted ved Kolding. I år skal mesterskabet for U18, U21 og seniorer afgøres, og der er ingen tvivl om, der bliver hård kamp om medaljerne i alle mesterskabsklasser. 

Det er U21 rytterne som er de første, der skal i mesterskabskamp. Torsdag kl. 17.45 afvikles første afdeling af deres mesterskab - klassen har 21 ryttere til start og blandt dem sidste års guldvinder Emil Hallundbæk med to heste, sidste års bronzevinder hos juniorerne Jessica Toelstand med to heste, sidste år sølvvinder hos juniorerne Jonathan Hvalsøe Saul og Martin Mose Knudsen, som har haft stor succes denne vinter med Candy K. På startlisten finder man flere, talentfulde og erfarne ryttere, så der er ingen tvivl om konkurrencen bliver benhård. U21 rytternes mesterskab afgøres lørdag kl. 14.45 i en springning over to runder med mulighed for omspringning om medaljerne. 

U18 rytternes første afdeling afvikles fredag kl. 12.30. I denne klasse er der hele 44 ryttere til start. Blandt de startende er sidste års guldvinder Simone Hansen Scherff samt Josephine Bøgh, der lige netop sluttede udenfor medaljerækken sidste år. Også i denne klasse er der flere ryttere, som har gjort god reklame for sig selv også i ponyrækken, og deres mesterskab afgøres søndag kl. 12 også i en springning over to runder med mulighed for omspringning. 

Seniorernes første afdeling afvikles fredag fra kl. 15. Klassen har 31 startende ryttere og blandt dem den regerende mester Rikke Haastrup Kristensen. Sidste års sølvvinder Søren Møller Nielsen er til start med to heste (Velerne og Ci Ci Senjor Ask), bronzevinder 2015 Tina Lund er ikke hjemme fra Dubai med heste i år, men landsholdsrytterne Thomas Sandgaard og Søren Nørgaard Pedersen er meldt klar. Fra udlandet kommer Lars Bak Andersen og Charlotte von Rönne. Flere af de yngre ryttere kommer til start i seniorernes mesterskab, og det skal blive ganske interessant blandt dem Jessica Vinther Jensen med tre heste til start og Camilla Fliedner Ernst med to heste på startlisten. 
Mestersakbet for seniorer afgøres søndag eftermiddag kl. 14 i en springning over to runder med mulighed for omspringning. 

Se startlister mv. her. 

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen