DM i ponydressur for hold er i gang

15-09-2018 07:03

Camilla Tiefensee Schrøder

Efter at første halvdel af rytterne har været på banen, er det indtil videre Slagelse Rideklub, der fører DRF-mesterskabet i ponydressur for klubhold. Anden halvdel af rytterne skal på banen i dag

Copyright Ridehesten.com
Amira Aasted Jespersen og Top Tilas Ex fra Slagelse Rideklub blev bedste individuelt placerede ekvipage i PRT12. Slagelse ligger i førerposition inden afviklingen af anden halvdel i dag. Foto:
Nyheden fortsætter efter annoncen

144 ponyer fra 36 forskellige klubhold har indtaget Frederikshavn Rideklub for at konkurrere i årets DRF-mesterskab i ponydressur for klubhold.

Fredag var første halvdel af rytterne på banen i henholdsvis LA4 og PRT12, og indtil videre er det Slagelse Rideklub, der ligger i spidsen med den højeste samlede score på 149.228.
Caroline S Jørgensen på Dr. Doolittle red til 74.271 % i LA4, mens Amira Aasted Jespersen opnåede 74.947 på Top Tilas Ex i PRT12.

På en foreløbig andenplads ligger Esbjerg og Omegns Rideklub med 141.245 point, mens Rideklubben Ørsted Holme ligger på tredjepladsen med 138.840, men stillingen er meget tæt herfra og nedefter.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se stillingen for hold

Se alle start- og resultatlister

I dag skal der rides PRI12 og PRM12, og herfra går de bedste hold videre til søndagens finale i DRF-mesterskabet.

Rutineret mesterskabsvært
Det er niende gang, Frederikshavn Rideklub er værter for DRF-mesterskabet, så alt kører som smurt og på rutinen. Stemningen var helt i top efter den første dag, fortæller Jan Søgaard, som er berider og daglig leder i Frederikshavn Rideklub:
–Det går rigtig godt. Vejret har opført sig fornuftigt, der er masser af gode ponyer, og folk er godt ridende, fortalte Jan Søgaard fredag aften.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald