DM i voltigering bliver afgjort i dag

22-09-2019 12:09

Camilla Tiefensee Schrøder

Danmarksmesterskaberne i voltigering er i fuld gang på Kumlegaard ved Roskilde, hvor de første programmer blev fremvist i går. VM-deltageren Sheena Bendixen har lagt sig i spisen af den individuelle konkurrence for senior/damer

Copyright Ridehesten.com
Sheena Bendixen, Klintholms Ramstein og longefører Lasse Kristensen blev nummer seks ved VM i Tryon 2018 og vandt DM-guld sidste år. Medaljen er de i gang med at forsvare denne weekend. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kumlegaarden syd for Roskilde danner rammen om dette års DM, Agria DRF-mesterskaber og landsdelsmesterskaber i voltigering, som afvikles denne weekend.

Både Emma Helene Kaps og Sheena Bendixen fra VKT er godt i gang med at forsvare de guldmedaljer, de vandt sidste år.
Efter lørdagens første to runder har Sheena Bendixen indtaget en sikker føring i DM Individuel 3* senior dame. Hun opnåede i går 8,541 i det obligatoriske program og 8,571 i det fri program med Klintholms Ramstein og Lasse Kristensen som longefører. Samlet ligger hun dermed på 8,556 point inden søndagens afgørende runder.
Samme hest og longefører fra VKT ligger også i spidsen af Agria DRF-mesterksabet for juniorpiger, hvor de med Emma Helene Kaps lørdag opnåede 7,446 point. 

I spidsen af Agria DRF-mesterkskabet for Individuel 3* senior herre ligger sidste års guldvinder, Leon Kjerumgaard Lynnerup, som er til start på Dante med Thomas Bisgaard som longefører. Han opnåede samlet set 6,743 point i lørdagens indledende klasser.
Agria DRF-mesterskabet for children (individuel) har foreløbig Julie Broeng Christensen og Bendorffs Pilgrim (longefører: Sanne Lorenzen) på førstepladsen med 6,466.

Det stærke hold fra BIS, som vandt guld sidste år med Turbo af Kloster og Maria Rasmussen som longefører, har igen i år lagt sig i spidsen af seniormesterskabet for grupper med foreløbig 7,633 point.
I Agria DRF-mesterskabet for juniorgrupper er det Skibby 2, der har lagt sig på førstepladsen med Guldager Linus og Maria Frimark som longefører. Holdet opnåede i går 6,124 point.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mesterskaberne sluttes af i eftermiddag med frit program, og præmierne overrækkes kl. 16.45.

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen