Douglas Lindelöw ikke længere rytter på Casque Blue

19-01-2022 11:01

Annika Knudsen Lorentsen

EM-hesten Casque Blue er ikke længere i stalden hos svenske Douglas Lindelöw, som har sagt farvel til sin EM-hest og partner gennem fire år

Copyright Ridehesten.com
Douglas Lindelöw og Casque Blue. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

Svenske Douglas Lindelöw har annonceret, at han ikke længere er rytter på den 12-årige vallak Casque Blue, som er efter den legendariske hingst Chacco-Blue og med Carthago Z som morfar. 

I 2021 var Douglas en del af det svenske hold ved EM, og her red han den velspringende vallak. Her endte parret som nr. 29. 

Foruden deres start ved EM har ekvipagen redet mange store Grand Prix-klasser, og ved World Cup-stævnet i Madrid tilbage i november blev de nr. 5 i den 160 cm høje World Cup-klasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På sin Instagram skriver Douglas Lindelöw blandt andet følgende (se hele opslaget nederst): 

– Det var et hårdt farvel til Casque Blue, som forlod stalden den anden dag. Vi har delt fire år sammen, startende på 140 cm og afsluttende med mange 160 cm Grand Prix-placeringer, dobbelt fejlfrie runder i Nations Cup og World Cup-placeringer. Vi var også en del af det svenske hold ved EM sidste år og konkurrerede ved Global Champions Tour. Med sit altid positive sind, store hjerte og stærke vilje har han altid imponeret mig og det var en fornøjelse at konkurrere med ham. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen