Dressurhestene fyldte SAO

14-02-2016 19:04

Nanna Nørgaard

I denn weekend har der været fyldt med dressurheste på Sportsrideklub Aalborg i anledning af deres C-stævne. Der har været klasser fra LA1 og op til Prix st. George. 

Copyright Ridehesten.com
Madeline hammerstad FIXDESIGN CABERNET Vinder af MB3

På stævnets sidste dag blev dagen startet med en MB3. Her var der specielt en der træk fra land i det ekvipagen scorede hele 71.25%, og sikrede sig dermed sikkert sejren med hele 4% ned til anden pladsen. Ekvipagen var Madeline Hammerstad på Fixdesign Carbernet og anden pladsen blev indtaget af Signe Strand på Jazz Melody med  67.25%. Karen Marie Bruun lagde sig på tredje pladsen med 66.125% på hestenVimogårdens Ricca Donna.

Copyright Ridehesten.com
Stinna Foldberg Nielsen LITTLE TREASURE Vinder af LA4

I LA4'eren kunne Stinna FoldbergNielsen på hesten Little Treasure sikre sig sejren med 69% efterfulgt af Anette Poulsen på Alby's Roberto med 68.529%.

MB0 bestod af mange dygtige ekvipager og et flot felt. Det endte med en delt sejr med scoren 71.154%, men det var som end blot Charlotte Aarestrup Bruun der på hver sin hest opnåede den samme score. Hun red sig dermed til sejr på henholdvis Runehøjs Dalton og Donnacett og tredje pladsen blev således tildelt Liselotte Sorgensfri på Don Safiro Macohl med 70%

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Aarestrup Bruun RUNEHØJS DALTON Vinder gange 2 i MB0

Sidste klasse LA1 blev vundet af Emma Ahlberg på Liva Enshøj med 70% og lige i hælen var det Josefine Friberg på Langagers Krack I Love It med 69.815%. Carina Nysæther Johansen og hesten Tailor indtog tredje pladsen med 69.444%

Se alle resultater fra hele weekenden her

Copyright Ridehesten.com
Josefine Friberg LANGAGERS KRACK I LOVE IT Nummer 2 i LA1

Se alle billeder fra søndag i starten af næste uge

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald