Livestreaming fra C-stævne en succes

03-04-2018 17:54

I Påskeferien afviklede Esbjerg og Omegns Rideklub et C-stævne, hvor de samarbejdede med lokaltvstationen ESTV om Livestreaming - og det var en succes fortæller klubben

Copyright Ridehesten.com
Grand Prix-rytter Trine Mittag var stået af hesten og sat sig til mikrofonen, da EOR bragte livestreaming fra Påskestævnet.

Esbjerg og Omegns Rideklub har tidligere fået streamet fra landsstævnerne i dressur, men i Påsken debuterede den iderige klub med en  tv- og streamingaftale fra deres distriktsstævne EOR og Helles Rideudstyrs C-Påskestævne i dressur.

Livestreamingen lørdag var en kæmpe succes, og det er ikke utænkeligt at EOR og ESTV igen vil have et samarbejde omkring livestreaming/TV fra EOR, fortæller klubben.
Pga. dommerframelding og efterfølgende ombytning af klasserne i programmet, blev der lørdag streamet fra MA1 og Showklassen og ikke som først annonceret fra MB1 og MB3 – men på samme tid som annonceret.
På trods af at det var lands- og eliterytter Trine Mittags debut som kommentator til et stævne, kommenterede hun i bedste Bjarne Nielsen stil, fortæller de med forståelig begejstring fra klubben. Trine formåede at få lytterne med, såvel erfarne ryttere, som dem der ikke i forvejen er særlig kendt med dressurridning. Vigtigt da streamingen også blev vist på ESTV´s kanalsyd og derfor kom ud til ikke hestekyndige.

På EOR's hjemmeside kan man se eller gense livestreamingen - HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen