DRF-mesterskab for klubhold i military

25-05-2017 07:33

Camilla Tiefensee Schrøder

Der er lagt op til masser af action og fart i weekenden den 26.-28. maj, når Kallehavegaard Rideklub afholder militarystævne

Copyright Ridehesten.com
Militarysporten har sine rødder tilbage i gammel tid, hvor man havde en samlet test for kavaleriet, der krævede beherskelse af flere typer ridning. At ride military kræver udholdenhed, mod, alsidighed og et stort kendskab til sin hest.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Ride Forbunds mesterskab i military for klubhold afholdes som et tredages landsstævne på og omkring Kallehavegaard Rideklub ved Randers. Der rides dressur om fredagen, terrænridning lørdag og ridebanespringning om søndagen. Især terræn-delen om lørdagen ventes at tiltrække mange tilskuere – både hesteinteresserede og folk, der bare gerne vil ud at opleve stemningen på Kallehavegaard Rideklub.

Over 180 ekvipager er meldt til start i syv klasser fordelt over klasserne CNCP80-CNC1*.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Dansk Ride Forbunds mesterskab for klubhold konkurreres der i fire klasser, fra CNC90 til CNC1*, hvor ca. 20 hold stiller til start med 3-4 ekvipager på hvert hold.

– Vi er glade for den store opbakning og glæder os til afvikling af stævnet. Alle sejl er sat ind, for at ryttere og familier får nogle spændende dage med gode oplevelser, udtaler stævneledelsen på Kallehavegaard Rideklub.

/Pressemeddelelse
 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner