Dufour: Det er hårdt, men det virker (video)

13-01-2019 11:07

Britt Carlsen

Ved weekendens træningssamling for de unge dressurryttere på ECCO Center i Tønder har rytterne fået input til fysisk træning ved siden af ridning, og OL-rytter Cathrine Dufour fortalte om, hvordan den træning har gavnet hende

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour hjalp rytterne med at udføre øvelserne korrekt, og så fortalte hun efterfølgende om sin holdning til træning. Det kan man høre i videoen her i nyheden.

I dag har rytterne arbejdet sammen med sportspsykolog Nina Due Stagis fra Team Danmark, hvor de har debatteret, hvordan de kan blive en god holdkammerat, hvordan de kan samarbejde i deres team af forældre og trænere, og det kom der en rigtig god dialog ud af.

Herefter fik rytterne pulsen op i fysisk træning sammen med Katrine Hedeman, som sammen med OL-rytter Cathrine Dufour gav rytterne gode råd til træning derhjemme ved siden af ridningen. Cathrine Dufour fortalte om sin holdning til træning, og den fordel hun har mærket på egen krop efter hun er begyndt at træne.

Forældrene blev afslutningsvis en del af træningssamlingen, hvor Rigmor Kristensen og landstrænerne gav informationer til forældrene. Manager, consumer concepts ECCO Vivi Okholm gav gode råd til do's and don'ts, når man har sponsorer. 

Læs meget mere om træningssamlingen og de gode råd som rytterne fik med sig hjem i det kommende nummer af magasinet Ridehesten. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen