Dufour om træningen mod OL-drømmen

28-01-2016 14:20

Ved Herning Horse Show i år er det muligt at opleve Cathrine Dufour afholde en clinic helt gratis. Hendes resultater som rytter taler for sig selv, og hun er i den grad en mulig aspirant til det kommende OL i Rio 

Copyright Ridehesten.com

Den meget talentfulde unge dressurrytter Cathrine Dufour har sammen med den 12-årige DV-vallak Atterupgaards Cassidy e. Caprimond H. E./Donnerhall (opdr. Atterupgaard) for alvor fået sat deres præg i den danske dressurverden. Henover julen var parret ikke til at komme udenom, eftersom de fik den ene placering efter den anden i Holland. Ved det internationale CDI4* stævne i Roosendaal sejrede Dufour ikke mindre end to gange i Grand Prix samt Grand Prix Speciale. 

Foruden Dufours forrygende succes ved de internationale stævner, driver hun til daglig også Dufour Dressage, hvor hun bl.a. også underviser en del ponyekvipager, heriblandt Sara Van Deurs Petersen der med Farbenfroh opnåede bronze ved europamesterskaberne 2015. 

Søndag den 20. marts er det muligt for alle interesserede at deltage i Cathrine Dufours clinic. Arrangementer er som sagt gratis, og afholdes fra kl. 11.00 - 12.00 i samarbejde med Nathalie Horse Care. Se programmet til Herning Horse Show her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen