Dufour trækker Freestyle fra Nations Cup

09-06-2024 18:44

Om blot to uger afholdes der Nations Cup i Rotterdam i Holland, hvor det danske hold efter planen skulle have bestået af Cathrine Laudrup-Dufour, Daniel Bachmann Andersen, Carina Cassøe Krüth og Nanna Skodborg Merrald. I dag har Cathrine Laudrup-Dufour dog truffet en beslutning om at trække "Free" fra stævnet

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour og Mount St. John Freestyle. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine Laudrup-Dufour har i dag meldt ud, at hun har valgt at trække Mount St. John Freestyle fra den forestående Nations Cup-turnering, som finder sted om blot to uger. Det skyldes, at den 15-årige hoppe har pådraget sig en mindre skade på folden, som betyder, at hun kun må trænes på et lettere niveau de kommende uger. 

Elitesportschef Anne-Mette Binder udtaler om beslutningen: 

– Hun [Freestyle] har pådraget sig en lille skade på folden, som gør, at hun lige skal skridte lidt i nogle dage. Derfor kommer hun ikke til at stå klar til Rotterdam. 

Cathrine Laudrup-Dufour har derfor prioriteret at spare på kræfterne. Om fravalget af Nations Cup-stævnet fortæller Anne-Mette Binder: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er jo sådan, vi har forskellige aktivitetsplaner i vores sportsplan. Og der er nogle iagttagelsesstævner, men der er ikke nogen, der er tvunget til at være det ene eller det andet sted. Det er selvfølgelig klart, at der er nogle stævner, der er vigtigere end andre. Men det er en individuel vurdering fra hest til hest og fra rytter til rytter for i sidste ende at kunne stille det bedste hold til OL i Paris. 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine har prioriteret at spare på kræfterne frem. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I stedet for Cathrine og Freestyle bliver det Lone Bang Zindorff Thranegaardens Rostov, der kommer til at fuldende holdet.

Holdet består dermed af Daniel Bachmann Andersen Vayron, Carina Cassøe Krüth Heiline's Danciera, Nanna Skodborg Merrald Blue Hors Don Olymbrio og Lone Bang Zindorff på Thranegaardens Rostov. 

Nations Cuppen finder sted fra den 19. - 23. juni i Rotterdam, Holland. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner