DV afholder følauktion i juli

31-05-2024 13:54
Avl

Dansk Varmblod afvikler følauktion i forbindelse med Blue Hors Dressur- og Følchampionat den 6. juli 2024 på Korshøjgaard

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com

Det har været et stort ønske fra flere af forbundets avlere at få en følauktion i forsommeren. Auktionsudvalget har arbejdet for sagen, og det er nu lykkedes at få alle ender til at nå sammen. Dansk Varmblod afvikler derfor følauktion lørdag den 6. juli i forbindelse med Blue Hors Følchampionat på Korshøjgaard i Randbøl.

Det er Dansk Varmblod som afvikler auktionen med opbakning fra Blue Hors og Randbøl Dressage Academy på Korshøjgaard.

Auktionsudvalget vil udtage føl den 20. juni – det sker om formiddagen på en lokation på Sjælland og om eftermiddagen på Korshøjgaard.

Sidste tilmelding for føl til udtagelse vil være søndag den 16 juni. Se tilmelding HER

Føl der tilmeldes til auktionsudtagelse skal være registreret i Dansk Varmblod, og som minimum være følanmeldt ved SEGES. Ejeren af føllet skal være medlem af Dansk Varmblod.

Der forventes at blive plads til ca. 15-20 føl af dressurafstamning, og DV-registrerede føl af alle dressurafstamninger er velkomne på Dansk Varmblod Auktion. Ved meget stor interesse forbeholder vi os ret til at udvælge blandt de tilmeldte.

Ved spørgsmål er man meget velkommen til at kontakte medlemmer af auktionsudvalget eller Sekretariatet på auktion@varmblod.dk.

/Dansk Varmblod

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner