DV-hoppe med succesfulde afkom i USA

19-11-2013 13:09

Elite- og bronzemedaljen Ladylavall har tre afkom i USA, der er succesfulde i dressur, springning og i huntersporten

 

Dansk Varmblodshoppe Ladylavall EBRDH 3619 e. Lavallo / Wahnfried (opdr. Carl-Erik Jensen) har intet mindre end tre afkom med succes i sporten i USA. Hoppen er mor til bronzemedaljehoppen Lady Latifah F e. Welt Hit II såvel som den kårede hingst Capri e. Carano. Flere af hoppens afkom er solgt til USA, hvor de har gjort sig gældende i dressur, springning og hunterklasser.
Vallakken Daylight e. Diamant har gået lilletur i dressur og været med i toppen af ungrytter-klasserne, mens halvbroderen Carpendale e. Carpenter har gået både spring- og hunterklasser op til 145 cm, hvor han nu gør karriere med en childrenrytter.
– Det er dejligt, når man som avler får lidt info om de heste, der er solgt til udlandet, siger Lisa Niebuhr fra Mademosegaard.
Hun har netop hørt fra en meget lykkelig amerikansk ejer af Ladylavalls 12-årige søn Camaro e. Carano, som blev solgt til USA i 2005. Siden havde de ikke hørt om hesten, men for nyligt har de hørt fra ejeren Caroline Howe, der fortæller, at hesten er en meget succesful hunterspringhest under navnet Caramo.
Caramo, der er helbror til hingsten Capri, vinder tusindvis af dollars i 130-140 cm hunterklasser med Harold Chopping, der i øvrigt var på det canadiske landshold i springning ved OL i Barcelona, men nu driver en hunterstald i North Carolina.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing