ECCO cup skudt i gang på Heslegaard

01-11-2014 21:38

I dag startede 3. afdeling til ECCO cup'en på Heslegaard. Hos juniorerne ligger Pernille Koch Rasmussen i spidsen før küren i morgen, hos ungrytterne er det Louise Lunde Pedersen mens Cathrine Dufour i dag opnåede 77% og derved fører for U25

Med over 200 starter denne weekend på Heslegaard Sportsrideklub er ridehuset pakket med ridning fra tidlig morgen til sen aften. Dagens første klasse startede kl. 07.15 i morges og gik i en MB2. Dagens vinder af den blev Marie-Louise Larsen der med Don Cherruti opnåede 69.07% og derved lagde et stykke til klassens nummer to, Mia Aagaard Buur-Thomsen på Bøgelys Cadeau der red til 67.30%. Nummer tre blev Nadja Aaboe Sloth på Romano med 67.17%.

Dagens næste klasse var den indledende kvalifikation for at få lov til at ride kür i morgen i ECCO cup. Her dystede de 24 startende om en af de 15 pladser til i morgen. Her gik klassen sidste rytter, Pernille Koch Rasmussen ind og afgjorde klassen med Heslegård's Robert. Ekvipagen kunne trække sig sejrrigt ud af klassen med 70.31%. Nummer to blev Michaela Tækker på Landlyst Landia med 69.27% mens Nana Gajhede på Dark Knight indtog tredjepladsen med 68.01%.

Hos ungrytterne var der tæt kamp om pladserne på podiet, men det blev Louise Lunde Pedersen der med Royal Flush V blev vinder af dagens klasse med 68.77% mens Michaela Mejlgaard Jensen på Uno tog sig af andenpladsen med 68.20% og Anne Fabricius Tange på Sundorfs Akino blev nummer tre med 67.80%. 

U25 rytterne er netop blevet færdige med at ride intermediaire 2 og her viste startlisten store stjerner som også viste sig som store stjerner på banen. Med ikke mindre end 77.71% red Cathrine Dufour på Atterupgaards Cassidy sig til sejren men med Anna Kasprzak på Hønnerups Driver lige i hælene som nummer to med 77.63%. De to lagde derved et stor spring til klassens nummer tre, Nanna Skodborg Merrald på Weltliebe med 72.98%.

Ridehesten var til stede i dag, så husk og se billederne på Ridehesten.com i næste uge

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen