Efterskole med eget ridecenter

02-01-2013 07:40

Maja Golles

I efteråret 2011 erhvervede Vestbirk Musik- og Sportsefterskole det nærliggende Vestbirk Ridecenter, der bl.a. danner rammerne om Vestbirk Rideklub. Et nærliggende spørgsmål at stille er: Hvad skal en efterskole med et ridecenter?
Copyright Ridehesten.com
Forstander Jens Lejsgaard sammen med to elever fra efterskolen ridelinje – Maria Skovsgaard (th.) og Anne Nørgaard Jensen.

– Det skal være 100% i orden! Sådan lyder ordene fra Vestbirk Musik- og Sportsefterskoles forstander, Jens Lejsgaard, da han med tydelig begejstring i stemmen fortæller Ridehestens udsendte om efterskolens seneste store investering; Vestbirk Ridecenter. Efterskolen overtog ridecenteret pr. 1. oktober 2012, og der er allerede nu store planer og visioner for udviklingen af ridecenteret og for den betydning, som købet af ridecenteret forventes at få for eleverne på efterskolens ridelinje. – Det har i mange år været en hæmsko for os, at vi skulle leje os ind på ridecenteret, for så var vi jo altid afhængige af, hvad andre ville tilbyde os. Vi har længe ment, at det kunne gøres bedre, hvis vi selv ejede faciliteterne og udstyret, forklarer Jens Lejsgaard.

Læs om Vestbirk Musik- og Sportsefterskole - og hvad de vil med eget ridecenter i magasinet Ridehestens januarnummer!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen