Ehning tysk mester i springning

12-06-2023 06:32

Annika Knudsen Lorentsen

I går blev Marcus Ehning kåret som tysk mester 2023 i springning efter, at han leverede fem fejlfrie runder ved årets mesterskabsstævne i tyske Balve

Copyright Ridehesten.com
Årets tyske mester. Foto: holgerschupp
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden har der været tysk mesterskab i både dressur og springning i Balve, og i springrytternes mesterskab var kampen om medaljer intens, og i sidste ende blev det afgjort i en spændende omspringning. 

Sejren gik til den eneste rytter, der formåede at ride fejlfrit igennem hele mesterskabet. Her var det den særdeles rutinerede rytter, Marcus Ehning med den 12-årige Priam du Roset e. Plot Blue/ Tanael du Serein. Sammen kunne de lade sig hylde som vinder af mesterskabet 2023.

Copyright Ridehesten.com
Marcus Ehning måtte en tur i vandgraven efter sejren. Foto: holgerschupp

Andenpladsen og dermed sølvmedaljen gik til Maurice Tebbel med Chacco's Light 3 e. Chacco's Son/ Light On, som i omspringningen leverede den hurtigste tid, men på grund af et nedslag måtte tage til takke med den næstbedste placering. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Bronzemedaljen gik til Maximillian Weishaupt med DSP Omerta Incipit e. Levisonn/ Candillo, der sluttede med samlet 4 fejl efter de fire mesterskabsrunder. 

Årets mesterskab i dressur, kan I læse mere om her. 

Resultater fra Balve. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen