EM-holdet i spidsen for DM for ponyer

30-08-2019 20:34

Camilla Tiefensee Schrøder

Tre af rytterne fra EM-guldholdet har lagt sig i toppen af kat. 1-feltet efter den første afdeling af DM for ponyer hos Hovgaard Rideklub. Cecilie Lyngvild fører i kat. 2

Copyright Ridehesten.com
Liva Addy Guldager Nielsen har taget sin EM-pony D'Artagnan med til DM og ligger nummer et efter første afdeling i dag.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er Agria DRF-mesterskaberne i ponydressur sponsoreret af Julianelyst i gang hos Hovgaard Rideklub. På stævnets første dag har kat. 1- og kat. 2-rytterne været på banen i første afdeling, og rytterne fra holdet, der vandt EM-guld i Strzegom, dominerer foreløbig topplaceringerne i kat. 1.

Liva Addy fører kat. 1
EM-landsholdsrytteren Liva Addy Guldager Nielsen, som vandt holdguld og individuelt sølv i Strzegom i år, ligger på en foreløbig førsteplads med D'Artagnan. Hendes ridt i dag blev bedømt til 75.769%. Lige i hælene ligger landsholdsmakkeren Nathalie Thomassen på Lykkehøjs Dream of Dornik med 75.171%, mens Mathilde Sofie Jepsen og Tackmann's Cookie ligger på tredjepladsen med 72.564%.
Tredje rytter fra EM-holdet, Thilde Rude Haare, ligger også i toppen. Efter et ridt bedømt til 72.350% på Morgensterns Dakar ligger hun på en foreløbig fjerdeplads.
Den sidste rytter fra EM-guldholdet, Alexander Yde Helgstrand, som vandt guld ved junior-DM sidste weekend, er ikke til start ved dette års pony-DM.

Se resultatlisten for kat. 1

Cecilie Lyngvild fører kat. 2
I danmarksmesterskabet for kat. 2 har Cecilie Lyngvild og Tovdal's Golden Future lagt sig i spidsen efter dagens ridt, som blev bedømt til 72.308%. Også i denne klasse er det ganske tæt i toppen: Josefine Gert Nielsen og Dot Com ligger på andenpladsen med 72.137 %, og på tredjepladsen ligger Elisabeth Cecilie Bonefeld-Dahl på Truly Yours, som i dag opnåede 71.325%.

Se resultatlisten for kat. 2

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kat. 3 er klar i morgen
Rytterne i kat. 3 rider deres første runde i morgen, lørdag.

En fotograf fra Ridehesten vil være til stede på søndag, når de spændende finaler skal rides.

Se start- og resultatlisterne

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen