EM: Ponyholdet foreløbigt lige udenfor medaljerne

26-08-2020 20:31

Annika Knudsen Lorentsen

De to første ud af fire danske ponyryttere har i dag været i ilden ved EM i Ungarn, og efter de to dygtige pigers resultater er Danmark placeret som nr. 4 lige uden for medaljerækken

Copyright Ridehesten.com
Josephine Gert Nielsen red et stabilt program i dag på 2'er ponyen Dot Com, som gang på gang viser, at han kan være op i mod de store ponyer. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag startede holdkonkurrencen ved EM for ponyer, og to ud af de fire ryttere fra hvert hold skulle ride deres program. For Danmark red Josephine Gert Nielsen med Dot Com og Nathalie Thomassen med Lykkehøjs Dream of Dornik e. Melli's Dornik/Cupkeshof Winobert. 

Begge ekvipager leverede flotte resultater. Bedst var Josephine som red til en samlet score på 70,200 % og foreløbigt er placeret som nr. 7 individuelt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nathalie var lidt uheldig at hendes pony blev bange i løbet af programmet, men på trods af det red de til 67,800 % og er foreløbigt placeret som nr. 10. Efter dagens ridt er Danmark placeret som nr. 4 lige udenfor medaljerækken. Alt kan dog ske i morgen, og der er stadig god chance for dansk medalje, når Sophia Boje Obel Jørgensen med Adriano B e. Angelo B/Flying Dream og Liva Addy Guldager Nielsen med D'Artagnan 187 e. FS Don't Worry/Colano skal ind og ride efter en holdmedalje i morgen. 

Sophia starter kl. 9.24 i morgen formiddag, mens Liva skal ride kl. 11.15. 

Følg stævnet her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen